جمعه, 24 ارديبهشت 1400
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۲/۱۳
پیام تسلیت رییس ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه به مناسبت درگذشت یكی از همكاران جانباز
دکتر امرالله آبروش مشاور رییس دانشگاه در امور ستاد شاهد و ایثارگر در پیامی درگذشت جانباز سرافراز عباس منگلی را به همکاران دانشگاهی و خانواده ایشان تسلیت گفت.

بسم الله الرحمن الرحیم
«ومن یقاتل فی سبیل‌الله فیقتل او یغلب فسوف نوتیه اجرا عظیما» (سوره مبارکه نساء، آیه 74)

جانباز سرافراز  عباس منگلی یکی از جانبازان غیور  هشت سال دفاع مقدس بعد از سال‌ها صبر و ایثار به مصداق آیه شریفه "و یستبشرون بالذین لم یلحقو بهم من خلفهم " جان به جان آفرین تسلیم و به یاران  شهید و هم رزمش پیوست.
اینجانب عروج آسمانی همکار عزیزمان که بازنشسته بوده با درجه رفیع جانبازی  سال هاي طولاني   در راه خدمت به مردم در حوزه ی سلامت تلاشی خستگی ناپذیر داشتند را به همکاران دانشگاهی و خانواده محترم آن عزیز سفر کرده  تسلیت عرض نموده و ضمن آرزوی صبر و شکیبایی برای خانواده ی آن مرحوم  امیدوارم خداوند ایشان را بر خوان گسترده اولیاء الله و شهیدان والامقام خصوصاً ائمه معصومین(علیهم السلام) میهمان گرداند.

دکتر امراله آبروش
رییس ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه