سه‌شنبه, 29 مهر 1399
  • تاريخ :
     ۱۳۹۹/۰۶/۲۶
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت :
روند افزایشی مبتلایان به كرونا در روزهای اخیر / نظارت جدی بر پروتكل های بهداشتی در مدارس انجام میشود

دکتر محمد فتحی عنوان کرد :  در روز های اخیز شاهد روند افزایشی بستری شدگان مبتلا به کرونا در  استان هستیم به طوری که در هفته های گذشته میزان بستری شدگان جدید روزانه در بیمارستان ها حدود 60 تا 70 نفر بود اما طی 24 ساعت گذشته حدودا 104مورد  بستری جدید داشتیم.
👈وی تاکید کرد :  با توجه به این که استان البرز در مسیر تردد چند استان دیگر قرار دارد حساسیت بیشتری وجود دارد و از مردم استان البرز خواهشمندم که پروتکل های بهداشتی را با دقت بیشتری رعایت کنند .
👈دکتر فتحی  خاطر نشان کرد با توجه به بازگشایی مدارس و فرارسیدن فصل پاییز و افزایش شیوع آنفولانزا آمادگی لازم جهت مقابله هرچه بهتر با ویروس کرونا درواحد های  بهداشت و درمان وجود  دارد و  بازرسی ها و نظارت ها  افزایش یافته است.
👈سرپرست دانشگاه علوم پزشکی البرز در خصوص اقدامات انجام شده در بازگشایی مدارس بیان کرد برنامه های متعددی توسط اساتید و مسئولین دانشگاه در رادیو و تلوزیون استان البرز جهت آموزش به دانش آموزان و والدین آنان تهیه شده است . پروتکل های بهداشتی به شکل دقیق به بیش از 2500 مدرسه در استان البرز ابلاغ شده و  علاوه بر آن همکاران معاونت بهداشتی بالغ بر 1000 بازدید از مدارس انجام داده و بر رعایت پروتکل های بهداشتی نظارت دارند.

V5.4.0.0