سه‌شنبه, 29 مهر 1399
  • تاريخ :
     ۱۳۹۹/۰۶/۳۱
همزمان با اغاز هفته ی دفاع مقدس
تجلیل از ۱۷ هزار و ۷۰۰ رزمنده؛ جانباز و والدین شهدای استان البرز به صورت سراسری با كشور
آیین تجلیل و تکریم یک میلیون پیشکسوت و مقاومت در سراسر کشور به صورت همزمان در ساعت ۹ صبح روز ۳۱ شهریورماه با حضور سرپرست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه - سخنران این مراسم رهبر معظم انقلاب اسلامی بودند که به صورت ویدئوکنفرانس با ۳۱ استان کشور برای پیشکسوتان دفاع مقدس ارتباط داشتند.

در این مراسم که در تالار شهیدان نژاد فلاح کرج برگزار شد؛ پیشکسوتان دفاع مقدس استان البرز با مقام معظم رهبری تجدید بیعت کرده و شعار حسین حسین شعار ماست شهادت افتخار ماست را سردادند.
 نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرج ، استاندار البرز،  فرماندهان سپاه و ارتش و تعدادی از مدیران کل استان در این مراسم حضور داشتند.
این مراسم با رعایت پروتکل های بهداشتی به صورت همزمان در استان و شهرستان های استان البرز نیز برگزار شد و از ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی البرز با حضور سرپرست دانشگاه  در این مراسم تجلیل شد

V5.4.0.0